Rendezvényhelyszínek

Egylet és Művész Presszó

Egylet és Művész Presszó

Egy söröző és egy grillkert a pécsi belváros szívében? Nem! Ennél sokkal több! Magyarország legjobb kézműves sörei 12 csapon, több mint 60 féle sör havonta, faszenes grill ételek, cevap, pljeskavica, friss lepény, kézműves kávék, tágas terek, hangulatos terasz, nem mindennapi berendezés, barátságos kiszolgálás. EGYLET, a hely, melynek lelke van.

Szervezett sörkóstolók, vacsorák, céges bulik kiváló helyszíne.

  

 

Kevés olyan hely van Pécsett, mint a Művész Presszó, mely a ... Tovább...

Bükkösdi Ökopark

Bükkösdi Ökopark

A Dél-Zselic és a Nyugat-Mecsek lankáinak telálkozásánál terül el a festői szépségű Bükkösdi Ökopark. Kiváló természeti adottságainak köszönhetően, kiváló pihenési és programlehetőséget kínál annak is aki aktív és annak is, aki passzív pihenésre vágyik. A parkban lovagolni, túrázni, akár kerékpárral is, lovaskocsikázni is lehet. Éttermükben pedig a különleges gasztnorónimai élvezeteknek is hódolhatnak az ide látogatók. Két árkategóriájú szállás és minden igényt kielégítő külün terem teszi alkalmassá továbbképzések,konferenciák, esküvők lebonyolítására is. 

Tovább...

Rendezvényterem Komlón

200 főt befogadó rendezvényterem Komlón. Alkalmas esküvők, céges rendezvények, konferenciák, szalagavatók, bálok lebonyolítására. Mivel a terem megosztható ajánljuk kisebb családi rendezvények megtartásához is. A rendezvényekhez teremdíszítést, büfészolgáltatást és technikai eszközöket is tudunk biztosítani. Minden rendezvényt teljeskörű lebonyolítással vállalunk.

Tovább...

Termálhotel, kastélyszálló és kemping Szolnok mellett

Termálhotel, kastélyszálló és kemping Szolnok mellett

A létesítmény a Tisza partján, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. 2007. júliusában megnyílt szálloda 44 igényesen berendezett szobával várja kedves vendégeinket. Az alagsorban kialakított konferenciaterem ideális helyszíne céges és családi rendezvényeknek.

Tovább...

Panzió Harkányban

A panzió Harkányban, a fürdőtől 10 percnyi sétára található, s 20 - 25 fő elszállásolására alkalmas. Ideális hely a nyugalomra és pihenésre vágyóknak, valamint a kis létszámú céges rendezvények és tréningek lebonyolítására. A közeli kirándulóhelyek (Villány, Terehegy, Máriagyűd, Siklós) igen sok lehetőséget rejtenek magukban.

Tovább...

Mészkemencés Vendégház

Mészkemencés Vendégház

A Mészkemencés Vendégház Pécstől 40 km-re, festői környezetben, az erdő mélyén megbúvó rendezvény helyszín, amely ideális hely a természetet kedvelőkszámára. Alkalmas vadászatok szervezésére, lehetőség van lovaskocsikázásra, csónakázásra, valamint esküvők és céges rendevények lebonyolítására.  

Tovább...
 • Egylet és Művész Presszó

  Egylet és Művész Presszó

 • Bükkösdi Ökopark

  Bükkösdi Ökopark

 • Rendezvényterem Komlón

 • Termálhotel, kastélyszálló és kemping Szolnok mellett

  Termálhotel, kastélyszálló és kemping Szolnok mellett

 • Panzió Harkányban

 • Mészkemencés Vendégház

  Mészkemencés Vendégház

Previous
Next