Termálhotel, kastélyszálló és kemping Szolnok mellett

A létesítmény a Tisza partján, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. 2007. júliusában megnyílt szálloda 44 igényesen berendezett szobával várja kedves vendégeinket. Az alagsorban kialakított konferenciaterem ideális helyszíne céges és családi rendezvényeknek.

A hatalmas területű fedett fürdőben 5 medence található: egy úszómedence, két gyógymedence, egy aquafitness/tanmedence és egy gyermekmedence. Az úszómedence 33x18 méteres méretével alkalmas vízilabda edzések és versenyek lebonyolítására, melyhez a bámulatos méretű és lenyűgözően kialakított galéria kitűnő helyszínként szolgálhat a nézőközönség számára. Az uszoda Tisza-part felöli részét 4 méteresre mélyítették a fölé emelkedő trambulin miatt. A vízfelszíntől 3 méter magasan található ugródeszka különleges vonzerőt jelenthet a fürdő számára.

A Kastélyszálló - Panzió családok, baráti társaságok számára kellemes kikapcsolódást kínál, ugyanakkor különböző rendezvények helyszíneként is minden igényt kielégít. A romantikus stílusjegyeket képviselő kúria ideális helyszínt biztosít nagyobb létszámú céges- és magánrendezvények, esküvők, eljegyzések, ülő- és állófogadások, születés- és névnapok, keresztelők, osztálytalálkozók megrendezésére.

Esküvő:

Esküvők megrendezéséhez méltó helyszínt nyújt a kúria nagyméretű társalgóterme, a ligetes őspark pedig megfelelő hátteret biztosít, hogy a házasulandó pár romantikus környezetben mondja ki a boldogító igent. 
Természetesen a helyszínt zártkörűen biztosítjuk.