Zenekarok, együttesek

 • FIRKIN jumpin' Irish music

  FIRKIN jumpin' Irish music

 • Menthol zenekar

 • Korál zenekar

  Korál zenekar

 • Sárik Péter trió

  Sárik Péter trió

 • Brando Quartet

  Brando Quartet

 • Daniel Speer Brass

  Daniel Speer Brass

 • Váczi Eszter Quartet

  Váczi Eszter Quartet

FIRKIN jumpin' Irish music

FIRKIN jumpin' Irish music

Az őrült ír zenekar.
Amikor a FIRKIN belecsap a húrokba, kipattan a kelta bulihangulatszikrája. A közönség újra meg újra elhagyja a földet. Százszor, ezerszer. Jól hangzik? Jól fog! Tűz! A FIRKIN a XXI. század kocsmazenéje és az ír kocsmapunk legkedveltebb hazai képviselője.

Tovább...

Menthol zenekar

1996 nyarán alakult, s üde szinfoltjává vált Pécs és Magyarország zenei palettájának. Repertoárjukban a magyar dalok (Hungária sikerszámok), valamint a korabeli nagy világsztárok számait játszák, felidézve a legnagyobb slágereket és előadókat, mint Elvis Presley, Bill Haley, Paul Anka, Jerry Lee Lewis, stb.
A show mindig élő, a többszólamú vokálok speciális ízt adják meg, felidézve ezzel felidézve ezzel a rock 'n' roll korszaksajátos dallamvilágát.

Tovább...

Korál zenekar

Korál zenekar

A Korál együttes tagjait, Balázs Fecó, Dorozsmai Péter, Fekete Tibor Samut és Fischer Lászlót nem kell bemutatni azoknak, akik a mai napig szívesen dúdolják a Homok a szélben, Ne állj meg soha, Maradj velem, vagy a Kölykök a hátsó udvarból című örökérvényű slágereket.

Tovább...

Sárik Péter trió

Sárik Péter trió

Sárik Péter trió csak saját szerzeményeket játszik, dallam- és ritmusviláguk változatos, és elsősorban a világos, levegős jazz műfajába sorolhatók. Koncertjeik sikerei és a közönség lelkes visszajelzései alapján mindenki számára élvezetes vérbeli jazz produkcióként ajánjuk. 

Tovább...

Brando Quartet

Brando Quartet

Brando Quartet a klasszikus zene és a jazz ötvözésével, olyan egyéni stílust alakított ki, amely a műfajokat átlépve mindkét irányzat kedvelőit megszólítja. 
A fuvola klasszikus zenei ívei és jazzmotívumai, a nylonhúros gitár ínyenc harmóniái  és akkordszólói, az elektromos nagybőgő valamint a színes ritmusszekció együtt adják a kvartett különleges hangzásvilágát. 

Tovább...

Daniel Speer Brass

Daniel Speer Brass

Daniel Speer Brass  együttes tagjai Tanulmányaikat valamennyien a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán végezték. A zenekar repertoárja öt évszázad muzsikájából merít. Reneszánsz és barokk művekkel, klasszikus, romantikus valamint kortárs szerzők darabjaival koncerttermekben, templomokban, kastélyokban szerepelnek.

Tovább...

Váczi Eszter Quartet

Váczi Eszter Quartet

Váczi Eszter azon szerencsés jazz énekesnők közé sorolható, akinek nevét Magyarországon nem csak a kifejezeten jazz iránt rajongók ismerik. Tagja volt a Geszti Péter alapította Jazz+Az-nak, valamint Beryvel készített Egyedül c. duettje egy évig állt a rádiós játszási listák élén.

Tovább...
Previous
Next