Zenekarok, együttesek

 • Korál zenekar

  Korál zenekar

 • Sárik Péter trió

  Sárik Péter trió

 • FIRKIN jumpin' Irish music

  FIRKIN jumpin' Irish music

 • Váczi Eszter Quartet

  Váczi Eszter Quartet

 • Brando Quartet

  Brando Quartet

 • Menthol zenekar

 • Daniel Speer Brass

  Daniel Speer Brass

Korál zenekar

Korál zenekar

A Korál együttes tagjait, Balázs Fecó, Dorozsmai Péter, Fekete Tibor Samut és Fischer Lászlót nem kell bemutatni azoknak, akik a mai napig szívesen dúdolják a Homok a szélben, Ne állj meg soha, Maradj velem, vagy a Kölykök a hátsó udvarból című örökérvényű slágereket.

Tovább...

Sárik Péter trió

Sárik Péter trió

Sárik Péter trió csak saját szerzeményeket játszik, dallam- és ritmusviláguk változatos, és elsősorban a világos, levegős jazz műfajába sorolhatók. Koncertjeik sikerei és a közönség lelkes visszajelzései alapján mindenki számára élvezetes vérbeli jazz produkcióként ajánjuk. 

Tovább...

FIRKIN jumpin' Irish music

FIRKIN jumpin' Irish music

Az őrült ír zenekar.
Amikor a FIRKIN belecsap a húrokba, kipattan a kelta bulihangulatszikrája. A közönség újra meg újra elhagyja a földet. Százszor, ezerszer. Jól hangzik? Jól fog! Tűz! A FIRKIN a XXI. század kocsmazenéje és az ír kocsmapunk legkedveltebb hazai képviselője.

Tovább...

Váczi Eszter Quartet

Váczi Eszter Quartet

Váczi Eszter azon szerencsés jazz énekesnők közé sorolható, akinek nevét Magyarországon nem csak a kifejezeten jazz iránt rajongók ismerik. Tagja volt a Geszti Péter alapította Jazz+Az-nak, valamint Beryvel készített Egyedül c. duettje egy évig állt a rádiós játszási listák élén.

Tovább...

Brando Quartet

Brando Quartet

Brando Quartet a klasszikus zene és a jazz ötvözésével, olyan egyéni stílust alakított ki, amely a műfajokat átlépve mindkét irányzat kedvelőit megszólítja. 
A fuvola klasszikus zenei ívei és jazzmotívumai, a nylonhúros gitár ínyenc harmóniái  és akkordszólói, az elektromos nagybőgő valamint a színes ritmusszekció együtt adják a kvartett különleges hangzásvilágát. 

Tovább...

Menthol zenekar

1996 nyarán alakult, s üde szinfoltjává vált Pécs és Magyarország zenei palettájának. Repertoárjukban a magyar dalok (Hungária sikerszámok), valamint a korabeli nagy világsztárok számait játszák, felidézve a legnagyobb slágereket és előadókat, mint Elvis Presley, Bill Haley, Paul Anka, Jerry Lee Lewis, stb.
A show mindig élő, a többszólamú vokálok speciális ízt adják meg, felidézve ezzel felidézve ezzel a rock 'n' roll korszaksajátos dallamvilágát.

Tovább...

Daniel Speer Brass

Daniel Speer Brass

Daniel Speer Brass  együttes tagjai Tanulmányaikat valamennyien a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán végezték. A zenekar repertoárja öt évszázad muzsikájából merít. Reneszánsz és barokk művekkel, klasszikus, romantikus valamint kortárs szerzők darabjaival koncerttermekben, templomokban, kastélyokban szerepelnek.

Tovább...
Previous
Next